Categorieën
Website Wordpress

Responsive website

Een responsive website is een website die zich aanpast aan het scherm van het apparaat. Ongeacht de grootte van het scherm zal een responsive website altijd goed leesbaar zijn. Omdat de verscheidenheid aan beeldresoluties toeneemt is dit een belangrijk punt bij de ontwikkeling van een website.

Leesbaarheid van je website

Als je je website serieus neemt dan is responsive webdesign een belangrijke stap in de ontwikkeling van je website. De boodschap van je website wordt op ieder apparaat duidelijk zichtbaar voor de bezoeker. De leesbaarheid van de tekst is altijd goed. Deze goede leesbaarheid trekt bezoekers aan en zorgt ervoor dat ze blijven lezen.

Responsive CMS

Responsive webdesign in combinatie met een CMS is een goede combinatie. Je beheert de inhoud van je website vanuit één omgeving. Veranderingen en aanpassingen op je website hoef je dus maar één keer te doen. Hierdoor komt content dan ook maar één keer voor in je website. Dat draagt bij aan de indexering door Google.

Google

Gebruikerservaring is een belangrijke factor in de indexering door Google. Voor de beste resultaten op het vlak van SEO is een responsive website dan ook noodzakelijk. Relevantie is een belangrijk criterium voor zowel zoekmachines als bezoekers. Een traditionele website heeft een lagere relevantie dan een responsive website. Met een hogere relevantie krijgt hogere rankings in Google en wordt beter gevonden.

Meer weten? Neem dan contact op!