Categorie├źn
ICT Onderhoud Website Wordpress

Onderhoud van je website

Om je website veilig te houden en technisch up2date te blijven is goed onderhoud van je website belangrijk.
Het gebruik van WordPress als content management systeem (CMS) wordt steeds groter. WordPress is een CMS dat valt onder de GNU Public License, zo ook vele aanvullingen in de vorm van plug-ins of thema’s die gebruikt kunnen worden en de functionaliteit van de website vergroten. Er zijn veel ontwikkelaars die continu zorgen voor verbeteringen aan WordPress of onderdelen van WordPress. Hierdoor Hierdoor wordt er continu nieuwe functionaliteit ontwikkeld en bestaande verbeterd. Dit zorgt ervoor dat gebruikers WordPress in het geheel als gebruiksvriendelijk ervaren.

Veiligheid

WordPress is populair zijn onder gebruikers. Op dit moment maakt 35% gebruik van WordPress, van persoonlijke blogs tot grote online nieuwssites. Dit grote gebruik maakt WordPress populair onder hackers. Daarom is onderhoud van je website belangrijk door je website up2date te houden. Hierdoor wordt de veiligheid voor de bezoekers van je website vergroot. Regelmatig je website updaten maakt in ieder geval dat je doet wat je kan om beveiligingslekken te dichten.

Zelf doen?

Het is niet voor iedereen makkelijk om het onderhoud van je website technisch zelf uit te voeren. Bovendien heeft ook niet iedereen daar de tijd en/of de kennis voor. Mocht je hulp willen bij het onderhoud van je website, dan helpt Hofko je daar graag bij!
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend en ori├źnterend gesprek!